BEYOND THE MOON

Woutim is painting and project partner of “Paint a Smile”

Woutim. Magician of a smile on the faces of sick children.

Woutim is a painting and project partner of “Paint a Smile”. We are happy to do so based on our vision on entrepreneurship and the social responsibilities associated with it. We consider it a privilege to be able to help the organization Beyond The Moon with the development of this project. Together we put a smile on the faces of sick children and the people around them in hospital rooms.

Beyond The Moon biedt sinds de oprichting in 2005 onvergetelijke vakanties aan gezinnen met een ziek kind.

Ver weg van het steriele ziekenhuis kunnen deze families hun moraal opkrikken en de gezinsband versterken. Of beter, ze konden dat. Want ook voor zieke kinderen en hun omgeving maakt het corona-virus geen uitzondering. Sinds de start van de pandemie zijn alle gezinsvakanties opgeschort. Daarom bedacht Beyond The Moon in de lente van 2021 het project “Paint a Smile”.

Met “Paint a Smile” brengt Beyond The Moon kleur in het leven van families met een ziek kind.

Dirk, een andere projectpartner van “Paint a Smile” is een straffe kerel als het op artistiek en decoratief schilderwerk aankomt. Hij zet op kille muren in ziekenhuiskamers of consultatieruimtes pareltjes van interactieve 3D-muurschilderingen. Elke 3D-muurschildering is uniek maar heeft wel altijd hetzelfde thema: een dierenfamilie brengt een familiale (vakantie)-beleving tot leven.

De muren piekfijn voorbereiden

Maar vooraleer Dirk aan zo een kunstwerk kan beginnen, komen wij in beeld. Wij hebben ons geëngageerd om de muren piekfijn voor te bereiden. We maken ze perfect egaal en voorzien ze van een grondlaag. Zo komt het artistieke werk later nog beter tot zij recht.

Het resultaat?

Een glimlach op de gezichten van de kinderen tijdens een hospitalisatie in het ziekenhuis. Het helpt hen ook om eventuele traumatische ervaringen te vergeten en verlicht hun stress, zorgen en eenzaamheid.

Woutim is fier letterlijk aan de basis van deze muurschilderingen te liggen. Hopelijk brengen we zo energie, vreugde en hoop bij kinderen die dat zo hard nodig hebben.

Het blaadje op de ‘I’

Woutim realiseert ecovriendelijk. Het aanbieden van degelijke en duurzame producten gaat hand in hand met ons eco-verhaal.

ONTDEK ONS ECO-VERHAAL