Gietvloeren

Duurzaam, esthetisch en functioneel

Gietvloeren

Woutim is de toonaangevende partner voor de plaatsing van gietvloeren voor bedrijven. Door de jaren heen is onze onderneming uitgegroeid tot een professioneel allround bedrijf dat thuis is in alle disciplines op het gebied van schilderwerken. Denk aan oplossing voor fabrieken, magazijnen, showrooms en commerciële ruimtes. Woutim heeft de kennis, ervaring en materialen in huis om steeds de beste oplossing te bieden.

Video afspelen

Trots Belgisch bedrijf

Ons team van professionals staat garant voor kwalitatief hoogwaardig werk, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom werken we altijd snel en efficiënt, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Kwalitatieve materialen

Bij Woutim bieden wij u een breed scala aan gietvloeroplossingen voor bedrijven, van epoxy tot polyurethaan, van decoratief tot antistatisch. Onze ervaren vakmensen werken nauw met u samen om uw specifieke eisen en wensen te begrijpen en u de best mogelijke oplossingen te bieden. Bovendien zorgen wij voor een snelle en efficiënte installatie, zodat u uw bedrijfsactiviteiten snel kunt hervatten.

Meer weten over gietvloeren?

We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Contacteer ons